Happy online

Meld deg på nettkurs

I disse krevende tider med høy smittefare, kommer sikkerheten til våre kunder og ansatte først. Vi i Holte ønsker å gjøre alt vi kan for å forebygge og være proaktive for å unngå smitte. Alle våre kurs arrangeres nå som nettkurs og det er veldig enkelt å delta.

Finn ditt kurs

HMS/KS i HoltePortalen

Lær hvordan du kvalitetssikrer ditt arbeid med HoltePortalen som verktøy.

HMS / KS

Nå kr 3000,-

Varighet: 6 timer

Holte 

ByggSøk

Innføring i bruken av Holte ByggSøk, og faglig påfyll innenfor byggesøknaden.

HMS / KS

Nå kr 3000,-

Varighet: 6 timer

JobOffice

med PocketLink

Kurset tar for seg generell bruk av JobOffice med PocketLink.

JObOffice m/PocketLink

Nå kr 3000,-

Varighet: 6 timer

SmartKalk Grunnkurs

Dette kurset er for deg som er ny bruker av SmartKalk, og som ønsker en innføring.

Kalkulasjon

Nå kr 3000,-

Varighet: 6 timer

SmartKalk Videregående

Kurset er for deg som føler deg fortrolig med det grunnleggende i SmartKalk. 

SmartKalk

Nå kr 3000,-

Varighet: 6 timer

Andre muligheter

Fjernstyringskurs

Vi tilbyr fjernstyringskurs i nesten all vår programvare.

Chat icon

Kontakt oss for prisinformasjon

I en begrenset periode gir vi alle deltakere kr 1 500,- i rabatt på heldagskurs. Normal pris på våre kurs er fra kr 2500,- til kr 4 500,-

HMS for arbeidsgivere

Lær om systematisk helse-, miljø og sikkerhetsarbeid (HMS).

HMS for arbeidsgivere

Nå kr 2000,-

Varighet: 3 timer

Dette sier noen av våre kursholdere

Vi har testet konseptet og fått tilbakemeldinger på at det har fungert langt bedre enn forventet. En hel dag på nettkurs kan kanskje høres tungt ut, nøkkelen blir derfor at vi som kursholder holder energinivået oppe og aktiviserer deg underveis. Ved våre programvarekurs tilstreber vi derfor en god balanse mellom forelesning og oppgaveløsning, gjerne fordelt i bolker slik at du får minst mulig passiv lyttetid. 

Onlinekurs et svært godt alternativ til åpne kurs,

Du som deltaker bør stille med godt nettverk og aller helst to skjermer, samt egen kaffe og lunsj. Utover dette får du all informasjon du trenger i forkant av kurset, deriblant en lenke til det aktuelle nettkurset. Under selve kurset kommuniserer du som hovedregel skriftlig mens kursholder svarer muntlig. Er det veldig få deltakere eller vi holder et internkurs for din bedrift, kan kursholderen gi deg åpen mikrofon dersom du ønsker det. 

Hvordan fungerer egentlig dette i praksis? 

Hva er et nettkurs?

Et nettkurs er, og vil oppleves som, et helt vanlig kurs - bortsett fra at du sitter på ditt eget kontor og følger kurset via pc. Som på et åpent kurs har du full tilgang til å stille spørsmål til kursholder, både muntlig og via chat. Innholdet i kurset er det samme som du hadde fått på et åpent kurs.

Fordeler ved nettkurs? 

Du kan delta fra hvor som helst, så lenge du har godt nett og egen pc. Du sparer dermed både reisekostnader og reisetid. Du kan spørre om alt du lurer på underveis. Siden du har anledning til å stille spørsmålene helt anonymt, blir det enklere for deg å stille spørsmålene som ingen vanligvis tør spørre om men som de fleste egentlig lurer på.

Hvordan fungerer det?

Før kurset vil du motta en e-post med informasjonen du trenger, samt en lenke hvor du melder deg på den tekniske løsningen.

Dette er en godt utprøvd løsning og vi har fått mange tilbakemeldinger om hvor enkelt det er å bruke. Vi kan guide deg igang ved behov.

Ofte stilte spørsmål

?

Flere spørsmål?

Send oss en e-post på kurs@holte.no eller la oss kontakte deg